Informatie voor buren

 

Onze verantwoordelijkheid voor een gezonde, veilige en duurzame bedrijfsvoering stopt niet aan de poort. Albemarle speelt een belangrijke rol bij het wooncomfort in haar directe woonomgeving. Wij vinden daarom een goede relatie met onze buren belangrijk.

Het is van belang dat onze buurtbewoners een goed beeld hebben bij de activiteiten op ons terrein. Om hier een eerste idee van te geven bieden we een virtuele rondleiding aan over de locatie, maar natuurlijk is iedereen van harte welkom om deel te nemen aan een van onze open dagen. Aanmelden kan via onderstaande contactformulier.

Heeft u een vraag aan Albemarle? Kijk op onze pagina met veelgestelde vragen om te kijken of uw vraag erbij staat. Staat uw vraag er niet bij dan kunt u contact opnemen met Albemarle via onderstaand contactformulier.

In geval van acute vragen over de bedrijfsvoering (bijvoorbeeld in geval van hinder of anderzins) kan contact worden opgenomen met Albemarle op telefoonnummer 020-6347999. De vraag zal dan zo snel mogelijk in behandeling worden genomen.