Nieuws

Laatste Nieuws

Omwonenden, bedrijven en andere geïnteresseerden vinden op deze pagina actuele informatie over de ontwikkelingen bij Albemarle Amsterdam en in haar omgeving.

07
Feb
2024

Samen met Nova College jongeren opleiden voor techniek

Jongeren die graag in de techniek willen werken, kunnen kiezen voor de MyTec-opleiding. Een opleiding die is ontstaan door de samenwerking van 20 techniekbedrijven met het ROC Nova College. Ketjen is één van de 20 bedrijven in de stichting MyTec-Bedrijven.

Lees Verder
02
Jan
2024

Albemarle heet voortaan Ketjen

Vanaf 2 januari gaan wij op onze locatie in Amsterdam-Noord verder onder de nieuwe naam Ketjen Netherlands B.V., onderdeel van Ketjen Corporation. Ketjen Corporation is samen met alle andere lokaties van (voorheen) Albemarle Catalysts een volle dochteronderneming van Albemarle Corporation.

Lees Verder
04
Dec
2023

Resultaten BRZO inspectie 2023

In juni vond de jaarlijkse BRZO-inspectie plaats. Het resultaat van de inspectie was weer voldoende.

Lees Verder
27
Nov
2023

'Als je alles vastlegt, slaat vernieuwing dood'

Op initiatief van Amsterdam Economic Board, ORAM en ROM InWest gingen ondernemers en overheden met elkaar in gesprek over de rol van bedrijven bij oplossingen voor maatschappelijke opgaven zoals gezondheid, arbeidsmarkt, duurzame energie. Albemarle was hierbij.

Lees Verder
22
Nov
2023

Extra werkzaamheden in week van 27 november

Van maandag 27 november tot en met zondag 3 december voeren wij extra werkzaamheden uit waar u misschien overlast van kunt krijgen.

Lees Verder
20
Nov
2023

Veiligheidsoefeningen met externe hulpdiensten

Het afgelopen kwartaal hebben we verschillende veiligheidsoefeningen op ons terrein gedaan met externe hulpdiensten. Om zelf van te leren, maar we werken ook mee met deze oefeningen vanuit onze maatschappelijke rol.

Lees Verder
21
Aug
2023

Samen wonen en werken in het Hamerkwartier. Hoe het wél kan!

Wij laten graag zien hoe wonen en werken hand in hand kunnen gaan rondom het te ontwikkelen Hamerkwartier.

Lees Verder
Page: