Nieuws

Laatste Nieuws

Volg hier de laatste ontwikkelingen over ons bedrijf en onze omgeving.

22
Apr
2024

Gezond wonen in het Hamerkwartier

Bij Ketjen werken we met heel veel verschillende stoffen. Twee van deze stoffen (nikkelhydroxycarbonaat en boorverbindingen) zijn recent voorbij gekomen in de media. Omdat hier mogelijk vragen of zorgen over zijn, vertellen wij u hier graag meer over.

Lees Verder
28
Mrt
2024

Veilig wonen in het Hamerkwartier

We begrijpen dat de geplande uitbreidingsplannen voor het Hamerkwartier vragen oproepen, met name over de nabijheid van woningen tot plaatsen waar met gevaarlijke stoffen zoals Nikkelhydroxycarbonaat (NHC) wordt gewerkt. Het aantal woningen in ons gebied kan groeien van 200 naar maar liefst 6.700. Deze ontwikkeling brengt onvermijdelijk zorgen met zich mee, vooral op het gebied van veiligheid. Wij willen u verzekeren dat uw veiligheid onze hoogste prioriteit heeft. We volgen strikte veiligheidsnormen om te garanderen dat we allemaal in een veilige en prettige omgeving kunnen leven.

Lees Verder
13
Mrt
2024

Duidelijke uitspraak Raad van State, Ketjen open voor gesprek met gemeente om tot een oplossing te komen

Op 13 maart heeft de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een uitspraak gedaan in het beroep van Ketjen (voorheen Albemarle) tegen het bestemmingsplan Exclusiva en de opgestelde Milieu Effect Rapportage (MER) voor de bouw van woningen in het Hamerkwartier.

Lees Verder
07
Feb
2024

Samen met Nova College jongeren opleiden voor techniek

Jongeren die graag in de techniek willen werken, kunnen kiezen voor de MyTec-opleiding. Een opleiding die is ontstaan door de samenwerking van 20 techniekbedrijven met het ROC Nova College. Ketjen is één van de 20 bedrijven in de stichting MyTec-Bedrijven.

Lees Verder
02
Jan
2024

Albemarle heet voortaan Ketjen

Vanaf 2 januari gaan wij op onze locatie in Amsterdam-Noord verder onder de nieuwe naam Ketjen Netherlands B.V., onderdeel van Ketjen Corporation. Ketjen Corporation is samen met alle andere lokaties van (voorheen) Albemarle Catalysts een volle dochteronderneming van Albemarle Corporation.

Lees Verder
04
Dec
2023

Resultaten BRZO inspectie 2023

In juni vond de jaarlijkse BRZO-inspectie plaats. Het resultaat van de inspectie was weer voldoende.

Lees Verder
27
Nov
2023

'Als je alles vastlegt, slaat vernieuwing dood'

Op initiatief van Amsterdam Economic Board, ORAM en ROM InWest gingen ondernemers en overheden met elkaar in gesprek over de rol van bedrijven bij oplossingen voor maatschappelijke opgaven zoals gezondheid, arbeidsmarkt, duurzame energie. Albemarle was hierbij.

Lees Verder
22
Nov
2023

Extra werkzaamheden in week van 27 november

Van maandag 27 november tot en met zondag 3 december voeren wij extra werkzaamheden uit waar u misschien overlast van kunt krijgen.

Lees Verder
20
Nov
2023

Veiligheidsoefeningen met externe hulpdiensten

Het afgelopen kwartaal hebben we verschillende veiligheidsoefeningen op ons terrein gedaan met externe hulpdiensten. Om zelf van te leren, maar we werken ook mee met deze oefeningen vanuit onze maatschappelijke rol.

Lees Verder
21
Aug
2023

Samen wonen en werken in het Hamerkwartier. Hoe het wél kan!

Wij laten graag zien hoe wonen en werken hand in hand kunnen gaan rondom het te ontwikkelen Hamerkwartier.

Lees Verder
Page: