Laatste Nieuws

Albemarle heet voortaan Ketjen


Vanaf 2 januari gaan wij op onze locatie in Amsterdam-Noord verder onder de nieuwe naam Ketjen Netherlands B.V., onderdeel van Ketjen Corporation. Ketjen Corporation is samen met alle andere lokaties van (voorheen) Albemarle Catalysts een volle dochteronderneming van Albemarle Corporation.

Onze activiteiten veranderen niet
We blijven katalysatoren ontwikkelen die over de hele wereld worden gebruikt om bijvoorbeeld op een energiezuinige en verantwoorde manier de schoonst mogelijke transportbrandstoffen te maken. Steeds vaker worden katalysatoren ook ingezet voor het maken van groene (bio)brandstoffen. Hiermee ondersteunen wij de energietransitie en een duurzame toekomst van transport.

De naam Ketjen keert terug in Amsterdam
Voor veel bewoners van Amsterdam is Ketjen geen onbekende naam. Onder deze naam begon onze lange historie als een echt Amsterdams chemiebedrijf. Meer dan 100 jaar geleden startte Ketjen op de huidige locatie aan het IJ in Amsterdam-Noord. Van producent van zwavelzuur en speciale chemicaliƫn tot een bedrijf nu dat wereldwijd katalysatoroplossingen levert voor nu en morgen.

Binnenkort nieuwe website
We werken nog aan een nieuwe website. We verwachten dat deze in februari live gaat.Ga Terug